Printen

Van visitekaartje tot mega groot

Het is nog steeds zeer doeltreffend om uw doelgroep op effectieve wijze aan te spreken en kennis te laten maken met uw producten of diensten d.m.v. professioneel printwerk. Onze groot-formaat prints zijn onder andere geschikt voor: point of sale en in store marketing materiaal, stands op beurzen en congressen, informatiepanelen, reclame banners en posters of als decoratiewand.

– Posters

– Beurspanelen

– Roll-up banners

– Behangwanden

– enz. enz.

geprint in full-colour of zwart-wit, op foto-, behangpapier, canvas, zelfkle-vend vinyl, backlitfilm enz. Groot formaat printen is mogelijk op allerlei materialen, en ieder materiaal vraagt om een eigen specifieke afwerking, bv. lamineren, plastificeren, opplakken op plaatmateriaal, inlijsten, plexificeren, contoursnijden, enz.

Heeft u een origineel idee, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij de uitwerking? Wij denken dan graag met u mee en geven advies bij het vormgeven, printen en afwerken. Heeft u interesse in groot of klein formaat prints, en bent u op zoek naar een ervaren onderneming die voor u professionele en kwalitatief hoog-waardige prints op maat kan realiseren?

Dan bent u van harte welkom bij ons!

Mail naar steef@studiodebrink.nl of gebruik ons contactformulier voor meer informatie, advies of een vrij-blijvende offerte. Wij gaan graag voor u aan de slag